Ponuky zvýhodnených pobytov

20.06.2013 09:54

SOREA opäť prichádza s ponukou cenovo zvýhodnených dovolenkových pobytov so Štátnou účelovou dotáciou (ŠÚD) pre seniorov, kde okrem ubytovania v dvoj- a trojhviezdičkových hoteloch našej spoločnosti s plnou penziou ponúkame aj množstvo bonusov a zliav.
Spolu s vnúčaťom

V hoteloch SOREA Máj, SNP, Ďumbier, Ľubovňa, Urán, Titris, Hutník I./II., Trigan Baník a Hrebienok ponúkame pobyt s jedným dieťaťom do 7,99 rokov na prístelke alebo spoločnom lôžku pri 2 plne platiacich klientoch – senioroch s príspevkom ŠÚD v dvojlôžkovej izbe so 100 % zľavou z ceny pobytu s plnou penziou.

V hoteloch SOREA Máj, SNP, Ďumbier a Hrebienok má 1 dieťa do 7,99 rokov na prístelke pri 1 plne platiacom klientovi so ŠÚD v jednolôžkovej izbe 100 % zľavu z ceny ubytovania (povinný príplatok je za stravu pre dieťa, ktorý bude účtovaný podľa platného cenníka BK).

Spolu s manželom/manželkou

Ak jeden z manželov nespĺňa podmienku nároku na pridelenie Štátnej účelovej dotácie, môže využiť inú ponuku hotelov
SOREA – cenovo zvýhodnený SENIOR FIT pobyt 55+ (aj pre pracujúcich dôchodcov), alebo iný seniorsky produktový Relaxačný balíček.

Dovolenka so zvieratkom

Ako sprievodcov si klienti môžu vziať so sebou aj rodinných maznáčikov. Takmer všetky hotely SOREA umožňujú pobyt so zvieraťom (za poplatok).

Naša spoločnosť vo vlastnej réžii ponúka aj zvýhodnené pobyty pre ZŤP, ŤZP a ŤZP-S so sprievodcom. Jedná sa o pobyty v celkovej dĺžke 6 nocí s plnou penziou. V jednotlivých hoteloch môžu klienti tejto skupiny využiť ponúkané bonusy, medzi ktoré patria voľné vstupy do hotelových bazénov, WELLNESS & RELAX centier a zľavy na doplnkové služby.

TLACOVA INFORMACIA O SUD.pdf (1546605)

Späť